Κωστένογλου: «Εχουμε κοινό Εθνικό Υμνο και οι σχέσεις των δύο λαών είναι ειλικρινείς και υγιείς»

Newsroom
 Κωστένογλου: «Εχουμε κοινό Εθνικό Υμνο και οι σχέσεις των δύο λαών είναι ειλικρινείς και υγιείς»

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής Κύπρου μίλησε για το αυριανό ματς του Πανθεσσαλικού και χαρακτήρισε την Ελλάδα «πρωταγωνίστρια του ομίλου».

Για το καλύτερο δυνατό θα προσπαθήσει αύριο (9/6) η Κύπρος στο ματς με την Ελλάδα στο πλαίσιο του Nations League, όπως τόνισε ο Νίκος Κωστένογλου στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης. «Είμαστε χαρούμενοι που θα αγωνιστούμε με την Εθνική Ελλάδος. Είναι η πρωταγωνίστρια ομάδα του ομίλου. Εμείς, προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση κόντρα στη Β. Ιρλανδία, που θα μπορούσε να συνδυαστεί με νίκη. Μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι ο βαθμό δυσκολίας, είναι υψηλός. Σε ένα τέτοιο ματς, επιβάλλεται συγκεκριμένη τακτική και στρατηγική. Είναι γνωστές οι σχέσεις που έχουν οι δύο λαοί. Πιστεύω, ότι θα γίνει πραγματικά ένα πολύ ωραίο ματς και αξίζει να το παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι. Εχουμε κοινό Εθνικό Υμνο, είναι συγκινητικό και θα έλεγα ότι οι σχέσεις των δύο λαών είναι ειλικρινείς και υγιείς. Αγαπώ την πατρίδα μου, αλλά στους 15 μήνες, που βρίσκομαι στην Εθνική Κύπρου, με τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου και συνεργάζομαι, έχουμε κτίσει μια αμοιβαία σχέση από σεβασμό και αλληλοεκτίμηση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ώστε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο 52χρονος τεχνικός.

Και συνέχισε. «Εύχομαι να γίνει ένας καλός αγώνας στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα συμβεί. Το αποτέλεσμα δεν καθορίζει τις σχέσεις των δύο χωρών. Ο Ιούνιος είναι πάντα δύσκολος για μας. Οι παίκτες έχουν πολύμηνη αποχή ή περισσότερες ημέρες και εβδομάδες, μίας και ορισμένα πρωταθλήματα τελείωσαν πιο νωρίς».

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα