Χάαλαντ για Μιλόσεβιτς: «Με αποκάλεσε π*%^$ και μου είπε ότι θα μου σπάσει τα πόδια»

Newsroom
Χάαλαντ για Μιλόσεβιτς: «Με αποκάλεσε π*%^$ και μου είπε ότι θα μου σπάσει τα πόδια»

bet365

Ο Νορβηγός επιθετικός αναφέρθηκε στην αψιμαχία που είχε με τον Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς, κατά τη διάρκεια του Νορβηγία -Σουηδία.

Σκληρές κατηγορίες από τον νεαρό επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, που αναφέρθηκε στο επεισόδιο με τον Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς χωρίς να μασήσει τα λόγια του, με τον Σουηδό βέβαια να αρνείται τις κατηγορίες.

«Πρώτα με αποκάλεσε π*%^$, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι δεν είμαι», εξήγησε ο Χάαλαντ στο νορβηγικό κανάλι TV 2 μετά το τέλος της αναμέτρησης. «Δεύτερον, είπε ότι θα σπάσει τα πόδια μου, σε ενάμιση λεπτό σκόραρα. Αυτό ήταν καλό», συνεχίζει ο επιθετικός.

Ο Νορβηγός, μάλιστα, πανηγύρισε το δεύτερο του γκολ στο Friends Arena μπροστά στον Αλεξάντερ Μιλόσεβιτς και στη συνέχεια ζήτησε από τους Σουηδούς οπαδούς να κάνουν ησυχία με την χαρακτηριστική χειρονομία.

Ο Μιλόσεβιτς αρνείται όλα όσα λέει ο Χάαλαντ. Η δική του εκδοχή για το γεγονός δεν έχει καμία σχέση. Ο Σουηδός αμυντικός διαβεβαιώνει ότι δεν είπε τίποτα από όσα τον κατηγορεί ο φορ: «Δεν το είπα. Είναι πολύ αγενές, δεν μιλάω νορβηγικά και δεν μιλάει σουηδικά, οπότε δεν ξέρω πώς θα μπορούσαμε να έχουμε επικοινωνήσει. Μιλάω αγγλικά στο γήπεδο, οπότε είναι περίεργο που λέει πράγματα που δεν έχω πει».

Επιπλέον, διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε ένταση στο γήπεδο μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. «Όχι, όχι πραγματικά. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής έχω παίξει παιχνίδια όπου ήμουν πιο θυμωμένος», τόνισε.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα