Χατζηδιάκος: «Θέλουμε να δούμε τον κόσμο»

Χατζηδιάκος: «Θέλουμε να δούμε τον κόσμο»

Newsroom
Χατζηδιάκος: «Θέλουμε να δούμε τον κόσμο»

bet365

Ο διεθνής στόπερ ζήτησε από τους Ελληνες φιλάθλους να στηρίξουν τη «γαλανόλευκη» στα επερχόμενα παιχνίδια με Κύπρο και Κόσοβο.

Με τη νίκη «απέδρασε» η Εθνική μας από την Πρίστινα και ο Χατζηδιάκος είχε μόνο καλά λόγια να πει για όλους. «Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, έπρεπε να κερδίσουμε, δεν μας ένοιαζε το πώς. Είχαμε φάσεις να το τελειώσουμε και να παίξουμε χωρίς πίεση, αλλά στην τελική κερδίσαμε. Μένουμε συγκεντρωμένοι, έχουμε κάνει δύο σερί νίκες, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, λογικά το Κόσοβο θα έρθει για να πάρει εκδίκηση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι», σχολίασε αρχικά στη NOVA.

Και μετά ρωτήθηκε για το «πνεύμα» που υπάρχει στην ομάδα. «Έχουμε μεγαλώσει ως ομάδα, κι εγώ έχω παίξει αρκετά ματς όπως και ο Μαυροπάνος. Είμαστε ενωμένοι ως ομάδα, είμαστε οικογένεια, τα συζητάμε όλα και βελτιωνόμαστε. Κρατούσαμε θετική ενέργεια ακόμα και όταν ο κόσμος δεν πίστευε σε μας, εμείς πιστεύαμε, συνεχίζουμε ως ομάδα και τώρα παίρνουμε τα παιχνίδια».

Κλείνοντας ζήτησε από όλους να στηρίξουν την «γαλανόλευκη» στα ματς που ακολουθούν την άλλη εβδομάδα στο Βόλο με Κύπρο και Κόσοβο. «Θέλουμε πάρα πολύ να δούμε τον κόσμο της Εθνικής. Προσωπικά στα περισσότερα ματς στο ΟΑΚΑ που έχω παίξει δεν είχε πολύ κόσμο εκτός από την Ισπανία. Τώρα έχουμε κάνει δύο νίκες, δείχνουμε καλά χαρακτηριστικά, ο κόσμος ελπίζω να έρθει και να μας βοηθήσει, ώστε να βάλουμε το δεύτερο και το τρίτο γκολ γι’ αυτούς».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα