Πογέτ: «Ελάτε στον Βόλο και γεμίστε το γήπεδο»

Newsroom
Πογέτ: «Ελάτε στον Βόλο και γεμίστε το γήπεδο»

bet365

Ο Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να είχε νικήσει ίσως και 3-0 το Κόσοβο, ενώ έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στα δύο επόμενα παιχνίδια, στον Βόλο.

Μετά την επικράτηση (0-1) σε βάρος του Κοσόβου, ο προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, ανέφερε: «Το 0-2 ή 0-3 θα ήταν δίκαιο σκορ. Είχα ζητήσει προσωπικότητα από τους παίκτες και το έδειξαν. Αυτό είναι όμως το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι εύκολο να το βλέπεις από μακριά, αλλά από μέσα είναι δύσκολο.

Το Κόσοβο είναι επιθετική ομάδα. Ήθελα να ελέγξω το ματς και παρότι τα πρώτα 15 λεπτά ήταν... τρελά, ακολούθως ήταν όπως το είχαμε σχεδιάσει. Θέλω να στείλω και ένα μήνυμα στον κόσμο: Σας χρειαζόμαστε, ελάτε στον Βόλο και γεμίστε το γήπεδο. Θα είναι πιο εύκολο για τα παιδιά να παίξουν, χρειάζονται τη στήριξή σας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα