Μπενζεμά - Μπαπέ: Θερμή αγκαλιά στην εθνική Γαλλίας παρά τα... σενάρια για προδοσία (vid)

Μπενζεμά - Μπαπέ: Θερμή αγκαλιά στην εθνική Γαλλίας παρά τα... σενάρια για προδοσία (vid)

bet365

Ο Κιλιάν Μπαπέ αγκάλιασε με χαμόγελο τον Καρίμ Μπενζεμά στη συνάντησή τους στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, με τους δυο τους να επιδεικνύουν ευχάριστη διάθεση ο ένας προς τον άλλον παρά τα όσα κυκλοφορούσαν περί... αισθήματος προδοσίας από πλευράς του επιθετικού της Ρεάλ.

Ο Μπενζεμά θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τον Μπαπέ και σε συλλογικό επίπεδο και φερόταν να έχει απογοητευτεί από την απόφαση του συμπατριώτη του να υπογράψει νέο συμβόλαιο στην Παρί Σεν Ζερμέν και να μην μετακινηθεί ως ελεύθερος στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα ποσταρίσματα του επιθετικού των «μερένγκες» στα social media μετά από εκείνη την εξέλιξη, με το σήμα της Ρεάλ και μια φωτογραφία του αείμνηστου ράπερ, 2Pac, προκάλεσαν σενάρια περί αισθήματος προδοσίας, ωστόσο, οι δυο τους φαίνεται πως είναι μια χαρά.

Ο Μπενζεμά αφίχθη τελευταίος στην συγκέντρωση της εθνικής ομάδας της Γαλλίας το απόγευμα της Δευτέρας μετά και την κατάκτηση του Champions League, με τον Μπαπέ να τον αγκαλιάζει με χαμόγελο και τους δυο τους να δείχνουν πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα ο ένας με τον άλλον.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα