Οι Ελληνες διεθνείς θα το πάνε... non stop στα ματς του Nations League

Οι Ελληνες διεθνείς θα το πάνε... non stop στα ματς του Nations League

 Οι Ελληνες διεθνείς θα το πάνε... non stop στα ματς του Nations League

bet365

Οι παίκτες της «γαλανόλευκης» προέρχονται από γεμάτη χρονιά, τρεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει τις επίσημες συλλογικές του υποχρεώσεις και άπαντες θα συμπληρώσουν πλέον 11 plus μήνες στα γήπεδα.

Ούτε ένα ή δύο αλλά τέσσερα παιχνίδια για το Nations League θα δώσει τον Ιούνιο η Εθνική μας ομάδα, αφού κατά χρονική σειρά θα αντιμετωπίσει τη Βόρειο Ιρλανδία (2/6), το Κόσοβο (5/6), την Κύπρο (9/6) και ξανά το Κόσοβο (12/6). Ετσι μόνο μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου της θα πέσουν για τους διεθνείς μας οι τίτλοι τέλους της σεζόν 2021/22, όπου όλοι τους θα μετρούν ουσιαστικά 11 plus μήνες σερί στα γήπεδα!

Οχι απλά κάνοντας προπόνηση κτλ, αλλά ως επί το πλείστον δίνοντας αγώνες στα «κόκκινα», αφού για τους περισσότερους η χρονιά που θα ολοκληρωθεί ξεκίνησε από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα μέσα Αυγούστου, ενώ άπαντες άρχισαν προετοιμασία το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου του 2021. Μάλιστα δεν πρέπει να μένουμε στο ότι ορισμένοι είχαν τον Σεπτέμβριο εκκίνηση στις φετινές τους υποχρεώσεις καθώς αυτό συνέβη στο... παρά δύο, αφού η Super League ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει Αύγουστο αλλά πήγε «πίσω». Ετσι ουσιαστικά και οι διεθνείς του Παναθηναϊκού που δεν είχαν πέρσι εκτός συνόρων ματς βρίσκονται στην ίδια κατηγορία με τους συμπαίκτες του.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλοι θα ξεκινήσουν «δουλεία» για το 2022/23 το αργότερο τρεις εβδομάδες μετά τον τελευταίο αγώνα κόντρα στο Κόσοβο (αρχές Ιουλίου), αφού σε «χοντρικά» 50 ημέρες από σήμερα θα έχουμε για πάρα πολλούς την έναρξη των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων με τα clubs που αγωνίζονται, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ορισμένοι ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει τις τρέχουσες συλλογικές τους υποχρεώσεις και ο Γούτας το έκανε μόλις χθες!

Ο Τσιμίκας έχει αύριο (28/5) με τη Λίβερπουλ την τεράστια πρόκληση του τελικό του Champions League, ενώ οι Παυλίδης, Χατζιδιάκος θα παίξουν την επόμενη εβδομάδα με τη Φίτεσε τον τελικό των ευρωπαϊκών play offs στην Ολλανδία, όπου η Αλκμααρ διεκδικεί ένα «εισιτήριο» για το Conference League της επόμενης σεζόν.

Μόλις δώσουν αυτά τα παιχνίδια θα ενσωματωθούν στην αποστολή της «γαλανόλευκης» που έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της και μαζί με τους άλλους διεθνείς μας θα παραμείνουν σε «φουλ» δράση μέχρι τις 12 Ιουνίου.

Υστερα άπαντες θα... σκορπίσουν για 15-20 ημέρες, οπότε και υπολογίζεται να γυρίσουν στα γήπεδα ενόψει της νέας σεζόν. Κοινώς θα το... πάνε non stop, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παικτών έχει ήδη «φορτωθεί» αρκετά στην τρέχουσα σεζόν, αφού όλοι τους είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

....

@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα