Φύσσας για Γιακουμάκη: «Χρειαζόμαστε παίκτες σαν αυτόν, είναι στο χέρι του να πάει ακόμα καλύτερα»

Newsroom
Φύσσας για Γιακουμάκη: «Χρειαζόμαστε παίκτες σαν αυτόν, είναι στο χέρι του να πάει ακόμα καλύτερα»

bet365

Το εγκώμιο του Γιώργο Γιακουμάκη έπλεξε ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Τάκης Φύσσας αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το ποδόσφαιρό μας χρειάζεται παίκτες σαν τον επιθετικό της Σέλτικ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Σκωτίας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου από την Σέλτικ, ενώ αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Για τον 28χρονο επιθετικό μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής ομάδας, Τάκης Φύσσας, ο οποίος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "footballscotland" ανέφερε τα εξής: «Όταν άκουσα ότι η Σέλτικ ενδιαφέρεται για αυτόν και ήθελε να πάει εκεί, του μίλησα για το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο. Του είπα ότι το πρωτάθλημα της Σκωτίας θα ήταν τέλειο για αυτόν. Είναι δυνατός, είναι έξυπνος, βάζει γκολ, δουλεύει για την ομάδα και είχε την κατάλληλη εμπειρία για να πάει καλά. Αλλά νομίζω ότι μπορεί να τα πάει ακόμα καλύτερα την επόμενη σεζόν με τη Σέλτικ. Ελπίζω να μην τα πάει καλά απέναντι στην Χαρτς και αστειεύτηκα μαζί του για να μην παίζει τόσο καλά απέναντι στην παλιά μου ομάδα.

Τα πήγε τόσο καλά και του εύχομαι τα καλύτερα στη Σκωτία. Για το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειαζόμαστε παίχτες σαν αυτόν για να παίζουν καλά σε ένα καλό πρωτάθλημα. Είναι στο χέρι του. Πρέπει να δείξει σε όλους ότι είναι σταθερός στις εμφανίσεις του και γίνεται καλύτερος. Είναι σημαντικό να δούμε τις εμφανίσεις του την επόμενη σεζόν. Το σημαντικό για τον Γιώργο είναι να δείχνει σε όλους ποιος είναι, και να προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Ας δούμε πώς θα αντιδράσει. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα να έρθουν από αυτόν. Αν μπορεί να αποφύγει τραυματισμούς, να προετοιμαστεί καλά, να ζήσει μια ωραία ζωή, είναι οικογενειάρχης, οπότε δεν τον φοβάμαι».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα