Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση με οκτώ διεθνείς

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση με οκτώ διεθνείς

Newsroom
Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση με οκτώ διεθνείς

bet365

Η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες του Nations League ξεκίνησε τη Δευτέρα (23/5) με την παρουσία οκτώ διεθνών.

Ξεκίνησε τη Δευτέρα (23/5) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των διεθνών παικτών που κλήθηκαν από τον Γκουστάβο Πογιέτ για τους τέσσερις προσεχείς αγώνες της Εθνικής ανδρών.

Κατά την τρέχουσα εβδομάδα, οι προπονήσεις των παικτών θα πραγματοποιούνται τμηματικά, ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους, και θα είναι κλειστές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και τους φιλάθλους. Οι διεθνείς που συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση ήταν οι Μαυροπάνος, Ρότα, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Λημνιός, Γιακουμάκης, Μασούρας.

2

Εξαιρουμένων των προπονήσεων, οι διεθνείς έχουν ελεύθερο πρόγραμμα και πως η αποστολή συγκεντρώνεται την προσεχή Δευτέρα 30/6. Yπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας παιχνίδια τη Βόρεια Ιρλανδία (2/6) και το Κόσοβο (5/6) και εντός έδρας την Κύπρο (9/6) και το Κόσοβο (12/6)

Συνάντηση με ομοσπονδιακούς

Πριν από την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Πογιέτ με τους προπονητές της Εθνικής Ελπίδων Γιώργο Σίμο και της Εθνικής Νέων Τάσο Θέο. Στη συνάντηση, υπό τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινιδη, συμμετείχαν ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών Τάκης Φύσσας, ο συντονιστής του Στρατηγικού Πλάνου Εθνικών Ομάδων Γρηγόρης Γεωργάτος και το βασικό αντικείμενο της ήταν η καλύτερη δυνατή συνεργασία και σύνδεση των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών με την Εθνική Ανδρών.

Photo credits: Instagram Εθνικής ομάδας

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα