Ζέκα: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του

Βασίλης Μπαλατσός
Ζέκα: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του

bet365

Ο Ζέκα έχει ξεκινήσει τις ασκήσεις με τη μπάλα στις προπονήσεις της Κοπεγχάγης, μετράει αντίστροφα για την ένταξη του στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και έχει θέσει ως στόχο να βρεθεί στις κλήσεις της Εθνικής για τα ματς του Ιουνίου.

Έξι μήνες έχουν περάσει από την επέμβαση του Ζέκα στον χιαστό και πλέον πλησιάζει η στιγμή της μεγάλης επιστροφής. Τον Φεβρουάριο ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδος μέσος ξεκίνησε ατομικές ασκήσεις και «φορτσάρει» για την επιστροφή του στις προπονήσεις με την Κοπεγχάγη, καθώς έχει ξεκινήσει πρόγραμμα με μπάλα.

Ο άλλοτε χαφ του Παναθηναϊκού στοχεύει να προλάβει να παίξει σε κάποια παιχνίδια με την ομάδα του μέχρι τα τέλη Μαΐου και να... κερδίσει την κλήση του στην «γαλανόλευκη» από τον Γκουστάβο Πογέτ για τα ματς της Εθνικής τον Ιούνιο για το Nations League.

«O Ζέκα πλησιάζει, βάσει προγράμματος, στην επιστροφή του στις προπονήσες σε μερικές εβδομάδες. Προς το παρόν κάνει ασκήσεις με μπάλα μαζί με τον Βαλντερμάρ Λουντ και τον φυσιοθεραπευτή Σιμόν Φουχάρντ», ανέφερε σε ανάρτηση της η Κοπεγχάγη.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα