Μανωλάς: «Ο Φαν'τ Σχιπ έθιξε την προσωπικότητά μου αλλά δεν με έκοψε από την Εθνική μόνο ο προπονητής» (vid)

Newsroom
Μανωλάς: «Ο Φαν'τ Σχιπ έθιξε την προσωπικότητά μου αλλά δεν με έκοψε από την Εθνική μόνο ο προπονητής» (vid)

bet365

Ο Μανωλάς στο σκέλος που αφορά στην Εθνική τάχθηκε κατά του Φαν'τ Σχιπ θεωρώντας ότι τον έθιξε ως άνθρωπο ενώ επισήμανε ότι δεν πάρει ακόμα την απόφασή του.

Ο Κώστας Μανωλάς μιλώντας στο MEGA - όπου μίλησε και για άλλα θέματα πλην Ολυμπιακού - τόνισε για:

Το σκέλος της Ελλάδας και το γεγονός ότι δεν παίζει πλέον εκεί αλλά και το τι θα κάνει: Στην Εθνική έδωσα το 150% κάθε φορά που έπαιζα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί έμεινα εκτός Εθνικής. Με πήρε κάποια στιγμή ο προπονητής στην προκριματική φάση ότι ήθελε να δει κάποιους άλλους παίκτες. Νομίζω ότι πήρε και τον Σωκράτη. Μου αφήνει πικρία. Γιατί όλο το φταίξιμο έπεσε πάνω σε μένα και τον Σωκράτη. Για μένα μου έθιξαν την προσωπικότητά μου κάποια πράγματα που μου είπε ο Φαν'τ Σχιπ. Μου έθιξε την προσωπικότητα. Δεν θέλω να τα πω αυτά τα πράγματα (που ειπώθηκαν).

Η απόδειξη μετά ήρθε με τον Σιόβα και μετά βγήκε από την Εθνική (μετά τις δηλώσεις για τον Μανωλά). Για μένα αυτό δείχνει ότι δεν ήταν μόνο επιλογή προπονητή. Όποιος έκανε την επιλογή είναι επικίνδυνος. Δεν έχω καταλήξει ακόμα. Δεν ξέρω εάν με σταμάτησε ο προπονητής. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ κακό στην Εθνική. Πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό. Εγώ δεν έχω κλείσει ποτέ την πόρτα της Εθνικής. Θα πρέπει να υπάρχουν και οι συνθήκες. Γιατί εγώ δεν βγήκα από την Εθνική. Με βγάλανε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα