Ρεάλ Μαδρίτης: Συγχαρητήρια στον Μπενζεμά για την κατάκτηση του Nations League

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Συγχαρητήρια στον Μπενζεμά για την κατάκτηση του Nations League

bet365

Ο Καρίμ Μπενζεμά κατέκτησε την πρώτη του κούπα με τα χρώματα της Γαλλίας και η Ρεάλ Μαδρίτης έσπευσε να του δώσει τα συγχαρητήριά της.

Μπορεί για 65 λεπτά να κινούνταν σε ρηχά νερά στον τελικό του Nations League απέναντι στην Ισπανία, όμως μια στιγμή ήταν αρκετή για τον Καρίμ Μπενζεμά προκειμένου να αποδείξει για ακόμη μια φορά την κλάση του.

Ο 33χρονος επιθετικός με φανταστικό curler έστειλε τη μπάλα να αναπαυθεί στο παραθυράκι του Σιμόν και ισοφάρισε σε 1-1 για τη Γαλλία (66΄) μόλις ένα λεπτό μετά το γκολ της Φούρια Ρόχα, η οποία είχε πάρει το προβάδισμα χάρη σε υπέροχο τελείωμα του Ογιαρθάμπαλ.

Στο 80΄μάλιστα ο Μπαπέ ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Τρικολόρ (1-2) οι οποίοι πανηγύρισαν τη νίκη και την κατάκτηση του Nations League απέναντι στους μαχητικούς Ισπανούς και πρόσθεσαν ακόμη μια κούπα στο παλμαρέ τους.

Λίγες στιγμές μετά το τελικό σφύριγμα η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της άφησε στην άκρη την... ισπανική της προέλευση και συνεχάρη τον Καρίμ Μπενζεμά για την κατάκτηση του πρώτου του τροπαίου με την εθνική ομάδα.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα