Ισπανία - Γαλλία: Απίθανο δίλεπτο, δοκάρι Ερναντέζ, 1-0 ο Ογιαρθάμπαλ και 1-1 με «ζωγραφιά» Μπενζεμά! (vid)

Newsroom
Ισπανία - Γαλλία: Απίθανο δίλεπτο, δοκάρι Ερναντέζ, 1-0 ο Ογιαρθάμπαλ και 1-1 με «ζωγραφιά» Μπενζεμά! (vid)

bet365

Από το απόλυτο τίποτα στον τελικό του Nations League, σε ένα δίλεπτο που τα είχε όλα. Ένα δοκάρι, δύο γκολ (απίθανο τέρμα Μπενζεμά για το 1-1) και νέα ισορροπία στο Ισπανία - Γαλλία.

Για πάνω από 60 λεπτά όσοι παρακολουθούσαν τον τελικό του Nations League ήταν με το... κοντρόλ στο χέρι, αφού Ισπανία και Γαλλία αδυνατούσαν να απειλήσουν σοβαρά η μία την άλλη. Ώσπου το ματς πήρε... φωτιά, μέσα σε ένα δίλεπτο. Την αρχική σπίθα πέταξε ο Τεό Ερναντέζ, ο οποίος τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ουνάι Σιμόν και στην εξέλιξη της φάσης στην απέναντι εστία, ο Ογιαρθάμπαλ ξέφυγε από τον Κιμπεμπέ και πλάσαρε ιδανικά τον Γιορίς για το 1-0. Το προβάδισμα των Φούριας Ρόχας, όμως, κράτησε λιγότερο από δύο λεπτά. Κι αυτό διότι ο μέχρι τότε «άφαντος» Καρίμ Μπενζεμά, ισοφάρισε με μια απίθανη «ζωγραφιά», ένα καταπληκτικό curler εκτός περιοχής που νίκησε τον Σιμόν για το 1-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα