Οι Εθνικές ομάδες της UEFA στη Nova μέχρι το 2028!

Οι Εθνικές ομάδες της UEFA στη Nova μέχρι το 2028!

bet365

Πανδαισία ποδοσφαίρου με χρώματα Εθνικών ομάδων περιμένει τους συνδρομητές του Novasports ξεκινώντας από το 2022 και για τα επόμενα έξι χρόνια!

Μέσα από τη συμφωνία που εξασφάλισε με την UEFA το Novasports στην Ελλάδα, οι λάτρεις της «στρογγυλής θεάς», θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν από το 2022 έως το 2028, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση όλους τους αγώνες, πλην αυτών της Εθνικής μας ομάδας, στο UEFA Nations League, στους Ευρωπαϊκούς Προκριματικούς, αλλά και στους Φιλικούς αγώνες. Και τα ματς της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας, θα προβάλλονται σε μαγνητοσκόπηση λίγες ώρες μετά τη λήξη τους. Τα «Λιοντάρια» της Αγγλίας, οι «Τρικολόρ» της Γαλλίας, οι «Νασιοναλμασαφτ» της Γερμανίας, οι «Φούριας Ρόχας» της Ισπανίας, οι «Ατζούρι» της Ιταλίας, οι «Οράνιε» της Ολλανδίας, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» του Βελγίου, οι «Σελεσάο» της Πορτογαλίας και όλες οι ποδοσφαιρικές δυνάμεις της Ευρώπης έρχονται να προσφέρουν μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα.


Πιο αναλυτικά, οι φίλοι του ποδοσφαίρου μέσα από το Novasports θα απολαύσουν τις ακόλουθες διοργανώσεις:

Το UEFA Nations League, που θα διεξαχθεί το 2022, 2024 και 2026

Το UEFA Nations League Finals που θα διεξαχθεί το 2023, 2025 και 2027 (σ.σ. σε περίπτωση συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας, οι συγκεκριμένοι αγώνες της θα μεταδίδονται απευθείας).

Το Nations League 2022 θα διεξαχθεί το διάστημα Ιούνιος-Σεπτέμβριος του 2022 και τα Finals τον Ιούνιο του 2023 με μορφή Final Four. Ακολούθως, το UEFA Nations League αναμένεται να διεξαχθεί από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο μαζί με τους Τελικούς τον Ιούνιο σε παρόμοιο format.

Τα Προκριματικά για το Euro 2024 και 2028. Τα προκριματικά του Euro 2024 θα διεξαχθούν το διάστημα από Μάρτιο του 2023 έως Μάρτιο του 2024.

Τα Προκριματικά για το FIFA World Cup 2026

Διεθνείς φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων


Μεγάλα αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αναμένεται να δώσουν συγκλονιστικές μάχες με τα σήματα των Εθνικών τους ομάδων στα ευρωπαϊκά γήπεδα με φόντο την πρόκριση στις τελικές φάσεις των UEFA EURO και του FIFA World Cup, αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου του UEFA Nations League, προσφέροντας μοναδικό ποδοσφαιρικό θέαμα στο «χορτάρι» του Novasports παρέα με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Novasports και παρακολουθήστε τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της UEFA και τα μεγαλύτερα αστέρια!

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

UEFA NATIONS LEAGUE NEWS FEED