Πέλκας: «Είμαι έτοιμος να παίξω την Κυριακή»

Gazzetta team
Πέλκας: «Είμαι έτοιμος να παίξω την Κυριακή»

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας ευχαρίστησε συμπαίκτες, διοίκηση και οπαδούς της Φενέρμπαχτσε και τόνισε ότι είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή (14/3, 18:00) κόντρα στην Γκεντσλεμπιρλιγί.

Όλοι στη Φενέρμπαχτσε «πάγωσαν» το βράδυ της Δευτέρας (8/3) όταν ο Δημήτρης Πέλκας έπεσε αναίσθητος στο έδαφος στο Ικόνιο όταν συγκρούστηκε με τον Νέιτς Σκούμπιτς στο 80ό λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κόνιασπορ.

Μόλις ανέκτησε τις αισθήσεις του ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης της γειτονικής χώρας και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν «καθαρές».

Με δήλωσή του - μοιράστηκε από τη Φενέρ στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας - ο Πέλκας ευχαρίστησε συμπαίκτες, διοίκηση και οπαδούς και τόνισε ότι είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή (14/3, 18:00) στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκεντσλεμπιρλιγί για την 30ή αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση,τον πρόεδρο. Την επόμενη μέρα όλοι οι συμπαίκτες μου με πήραν τηλέφωνο. Μπορεί να είμαι εδώ μόλις πέντε μήνες, αλλά νιώθω τη Φενέρ σαν την οικογένειά μου. Έλαβα χιλιάδες μηνύματα από τους οπαδούς. Νιώθω λίγο πόνο ακόμη, αλλά ο έλεγχος ήταν καθαρός. Θα είμαι καλύτερα αύριο. Είπα στον γιατρό ότι θα παίξω την Κυριακή», τόνισε ο Πέλκας.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα