Πέλκας: «Ήμουν θυμωμένος με το σκορ, συμβαίνουν αυτά στα παιχνίδια»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πέλκας: «Ήμουν θυμωμένος με το σκορ, συμβαίνουν αυτά στα παιχνίδια»

bet365

O Δημήτρης Πέλκας με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε στην αντίδραση του, στο ματς με την Μαλάτιασπορ (0-3), όπου αποχώρησε εκνευρισμένος όταν έγινε αλλαγή.

Η Φενέρμπαχτσε για πρώτη φορά εδώ και 27 χρόνια υπέστη τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Κόντρα στην Μαλάτιασπορ η ομάδα του Ερόλ Μπουλούτ συνετρίβη με 3-0. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού αντικατέστησε στο 71΄ τον Δημήτρη Πέλκα, όταν το σκορ ήταν ήδη 0-3. Ο 27χρονος άσος εμφανώς δυσαρεστημένος πέταξε στο έδαφος το περικάρπιο του.

Μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση του ασίσταντ κόουτς, Μεμέτ Γιοζγκατλί, προκειμένου ο Πέλκας να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε απέδωσε στο βαρύ σκορ με το οποίο ηττήθηκαν τα «καναρίνια» τον εκνευρισμό του.

«Ναι είχαμε ένα διάλογο με τον προπονητή. Ήμασταν πίσω στο σκορ με 3-0 εκείνη την ώρα. Ήταν ένα άσχημο σκορ για εμάς. Οπότε ήμουν θυμωμένος με το σκορ και οι προπονητές ήταν θυμωμένοι με το σκορ. Δεν μιλήσαμε για κάτι ιδιαίτερο εκείνη τη στιγμή. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν συχνά στα παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ουσιαστικά τίποτα δεν συνέβη εκείνη τη στιγμή. Ήταν μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Πρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας, να δουλέψουμε σκληρά ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες. Θέλω να προσθέσω ένα ακόμη πράγμα. Πριν δύο εβδομάδες ο Σαλάχ επίσης ήταν θυμωμένος όταν έγινε αλλαγή σε ένα παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα ο Κλοπ είπε: ΄Είμαι χαρούμενος που ο Σαλάχ ήταν θυμωμένος με την αλλαγή του. Αν κάποια μέρα δεν θυμώσει όταν γίνει αλλαγή από ένα παιχνίδι, τότε ναι θα υπάρχει πρόβλημα. Όπως είπατε κάθε παίκτης θέλει να παίζει για 90 λεπτά. Για αυτό θα δουλέψουμε σκληρά για να γίνουμε καλύτεροι'».

Ο Πέλκας αναφέρθηκε και στις οδηγίες του Ερόλ Μπουλούτ.

«Σίγουρα μιλάμε με τον προπονητή μας για αυτά τα θέματα. Αλλά αυτά τα θέματα και οι αποφάσεις αφορούν τον προπονητή. Ότι αποφασίζει ο προπονητής πρέπει να το κάνουμε. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε».

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα