Μπεσίκτας: Φτάνει στα άκρα για τις αποφάσεις μέσω VAR!

Μπεσίκτας: Φτάνει στα άκρα για τις αποφάσεις μέσω VAR!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μπεσίκτας: Φτάνει στα άκρα για τις αποφάσεις μέσω VAR!

bet365

Για άδικη και άνιση μεταχείριση σε ότι αφορά τις διαιτητικές αποφάσεις ακόμα και μέσω VAR κάνει λόγο η Μπεσίκτας ζητώντας από την τουρκική λίγκα να δημοσιοποιήσει τις συνομιλίες του ρέφερι.

Οι «Μαύροι Αετοί» ηττήθηκαν με 3-1 στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης από την Φενέρμπαχτσε, ωστόσο με επίσημη διαμαρτυρία τους καταγγέλλουν πως έγινε αλλοίωση αποτελέσματος λόγω των διαιτητικών αποφάσεων που ευνόησαν την Φενέρμπαχτσε.

Οι άνθρωποι της Μπεσίκτας ζήτησαν με τον πλέον επίσημο τρόπο από την διοργανώτρια αρχή του τουρκικού πρωταθλήματος να δημοσιοποιήσει τις συνομιλίες ανάμεσα στον διαιτητή του αγώνα και το VAR.

Στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης ισχυρίζονται πως το VAR όχι μόνο δεν εξελίσσεται σε εργαλείο όπου θα απονέμεται δικαιοσύνη, αλλά αντιθέτως ο σύλλογος εξακολουθεί να αδικείται συστηματικά από τους διαιτητές.

Μάλιστα, έχουν δώσει διορία προκειμένου να αποκαλυφθούν οι διάλογοι του διαιτητή με το VAR μέχρι την Πέμπτη (26/12).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα