ΑΕΛ: Φρατζέσκος προπονητής, δίπλα του «σημαίες» της ομάδας

ΑΕΛ: Φρατζέσκος προπονητής, δίπλα του «σημαίες» της ομάδας

ΑΕΛ: Φρατζέσκος προπονητής, δίπλα του «σημαίες» της ομάδας

bet365

Η ΑΕΛ θα ανκοινώσει πως ο Κώστας Φρατζέσκος θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο Ζιώγας θα είναι βοηθός του κι ο Παραφέστας team manager.

Ο Κώστας Φρατζέσκος θα αναλάβει το δύσκολο ρόλο να επαναφέρει την ΑΕΛ στη Super League, με τον Αλέξη Κούγια να έχει ήδη δώσει τα χέρια μαζί του.

Αξίζει δε να τονίσουμε ότι σημαντική είναι προσθήκη του Ζιώγα στο πλευρό του σε ρόλο βοηθού, ενώ ο Παπαφέστας θα είναι ο team manager της ομάδας.

  • Ο Φρατζέσκος ήταν στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ για 12 χρόνια υπηρέτησε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκό, μέχρι το Γενάρη του 2021 όταν και αποτέλεσε παρελθόν από τους «πράσινους».
  • Ο Ζιώγας είναι μια δυνατή προσωπικότητα για το σύλλογο, καθώς ως παίκτης φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από το 1982 μέχρι το 1989. Τη σεζόν 2012-2013 έκατσε στον πάγκο της ομάδας, ενώ φέτος ήταν υπηρεσιακός προπονητής στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
  • Ο Τάκης Παραφέστας είναι άλλη μια σπουδαία προσωπικότητα για την ομάδα του Κάμπου. Επαιξε στην ομάδα από το 1978 μέχρι το 1987. Εχει κάτσει στoν πάγκο της ομάδας το 2000 και τη σεζόν 2003-2004. Στα 67 του χρόνια καλείται να υπηρετήσει την ομάδα και από το ρόλο του team manager.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα