Η Super League 2 έχει στο σάιτ της λάθος κριτήρια ισοβαθμίας! (pics)

Gazzetta team
Η Super League 2 έχει στο σάιτ της λάθος κριτήρια ισοβαθμίας! (pics)

bet365

Η διοργανώτρια αρχή άλλαξε τα κριτήρια ισοβαθμίας στα play off και τα play out, όμως όποιος μπαίνει στην ιστοσελίδα της πρέπει να... μυρίσει τα νύχια του για να καταλάβει αν έχει συμβεί αυτό...
Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει πάρει «φωτιά», το φινάλε είναι συναρπαστικό καθώς 4 ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα μόλις 1 αγωνιστική πριν το τέλος και η διοργανώτρια αρχή «κατάφερε» να... κρατά κρυφά τα κριτήρια ισοβαθμίας. Και αυτό γιατί στην επίσημη ιστοσελίδα της και κάτω από τις βαθμολογίες των play off, των play out και της κανονικής διάρκειας έχουν αναρτηθεί τα συγκεκριμένα:
Τι αναφέρεται λοιπόν: Πως σε περίπτωση που δύο ομάδες έχουν τους ίδιους βαθμούς και την ίδια διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια τότε το 3ο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων στο πρωτάθλημα.
Ομως η αλήθεια είναι διαφορετική. Βλέπετε στην προκήρυξη των play off και των play out το 3ο κριτήριο είναι η καλύτερη επίθεση σε όλα τα ματς, τόσο της κανονικής διάρκειας όσο και των μίνι πρωταθλημάτων που ακολουθούν. Δηλαδή καταργήθηκε εκείνο της διαφοράς τερμάτων. Σας το παραθέτουμε και αυτό.
Ωστόσο η διοργανώτρια αρχή στην επίσημη ιστοσελίδα της διατηρεί άλλα κριτήρια ισοβαθμίας, άρα όποιος μπαίνει σε αυτή μπορεί να αντιληφθεί το λάθος! Για τους μη γνωρίζοντες όμως, προφανώς δεν τους... αξίζει να ξέρουν τι και πώς.
Οι ομάδες πάντως προσφέρουν μία σούπερ χρονιά και τα πάντα μπορεί να κριθούν στο γκολ.
Οπως π.χ. συμβαίνει τώρα, που ο Λεβαδειακός είναι 1ος επειδή έχει καλύτερη άμυνα από τον Ιωνικό, δηλαδή είναι σε ισχύ το 4ο κριτήριο. Αλλά τα κριτήρια της ισοβαθμίας, το πιο σημαντικό ίσως στοιχείο αυτή τη στιγμή, η λίγκα το έχει ανακοινώσει λάθος ή πιο σωστά δεν φρόντισε να ενημερώσει για την αλλαγή που έκανε.
Να θυμίσουμε απλά πως οι κάρτες της κανονικής διάρκειας «σβήστηκαν» λίγες ώρες πριν τη σέντρα των play offs και play out, ενώ πρόκειται για την ίδια διοργανώτρια αρχή που επί ημερών της η Football League έμεινε «κλειστή» για πάνω από 1 χρόνο και έκανε κλήρωση με λιγότερα μπαλάκια.
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα