Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός 0-4: Ανετο πέρασμα από την Δράμα για τους Βοιωτούς

Gazzetta team
Δόξα Δράμας - Λεβαδειακός 0-4: Ανετο πέρασμα από την Δράμα για τους Βοιωτούς

bet365

Με το 4-0 και τους τρεις βαθμούς έφυγε ο Λεβαδειακός, από την έδρα της Δόξας Δράμας με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 3η θέση με 41 βαθμούς, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς ο Λεβαδειακός, καθώς πριν τη συμπλήρωση πέντε λεπτών ο Γιώργος Μαρίνος, πάτησε περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στεφανάκου. Η ομάδα της Βοιωτίας δεν έμεινε εκεί και στις καθυστερήσεις κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Θεοχάρη.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λεβαδειακός είχε το πάνω χέρι και τις περισσότερες πρωτοβουλίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Τελικά το τρίτο γκολ για την ομάδα του Σανίνο ήρθε στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κωστή εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής και πέτυχε το 3-0 για τον Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν στο 66' αλλά το σουτ του Μαυρία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μένκα.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 69' ο Πολέτο με δυνατό σουτ κι έτσι ο Λεβαδειακός κατέκτησε την 11η του νίκη στο πρωτάθλημα. Μετά από αυτό το τρίποντο τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς, μαζί με την Ξάνθη, ενώ η Δόξα έμεινε στην 10η θέση με 21 βαθμούς.

Ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική στην πρεμιέρα των Play Off εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Δόξα Δράμας (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Κουκόλης (72′ Παπαϊωάννου), Άντερσον, Χάμοντ, Φυτόπουλος, Πετρίδης (46′ Μπελεβώνης), Πινδώνης (62′ Μαυριάς), Παρασκευάς, Κουτσιανικούλης, Μπολάκης, Κόντος (62′ Σαμπανίδης).

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μένκα, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Παναγιώτου, Θεοχάρης, Καραχάλιος, Νίκας (61′ Κονέ), Μεχία, Πολέττο (72′ Μπιανκόνι), Μαρίνος (72′ Μυτίδης), Κωστή.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα