Διαγόρας - Λεβαδειακός 0-4

Gazzetta team
Διαγόρας - Λεβαδειακός 0-4

bet365

Ο Λεβαδειακός νίκησε 4-0 τον Διαγόρα στη Ρόδο για τη 17η αγωνιστική της Super League 2 χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε ο δανεικός από τον Ολυμπιακό χαφ, Ιωάννης Κωστή, ένα ο Πολέτο (είχε και δύο ασίστ) και ένα ο Θεοχάρης.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/3) ο Λεβαδειακός απέναντι στον Διαγόρα. Οι Βοιωτοί επικράτησαν με το ευρύ 4-0, ενώ άνοιξαν το σκορ στο 73'! Οι πράσινοι έφτασαν τους 31 βαθμούς και έχουν πλέον απολογισμό 8 νίκες, επτά ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ πάτησαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι ως το 70' είχαν 5 τελικές προσπάθειες και 3 λεπτά αργότερα η αλλαγή του Τζουζέπε Σανίνο, ο Ιωάννης Κωστή βρήκε δίχτυα. Από εξαιρετική ενέργεια του Πολέτο και σέντρα από αριστερά, ο νεαρός Κύπριος στην καρδιά της άμυνας νίκησε τον Τσέλιο με σουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα έγινε φάση - καρμπόν και οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» το τρίποντο. Ο Πολέτο και πάλι σέντραρε από αριστερά και ο Κωστή με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά «κρέμασε» τον Τσέλιο και έκανε το 0-2. Ο Βραζιλιάνος στο 89' με πλασέ ανέβασε τον δείκτη στο 0-3 και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θεοχάρης με πλασέ από γύρισμα του Μυτίδη διαμόρφωσε το 0-4!

ΣΚΟΡΕΡ: 73', 83' Κωστή, 89' Πολέτο, 90'+5' Θεοχάρης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης (88' Νάτσης), Σελινιωτάκης, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (67' Κάκκο), Ντοριβάλ (88' Τσιαντούλας), Λινάρδος (67' Μπαστακός), Σμυρλής, Κονέ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας (90' Μαρίνος), Κονέ (78' Τζημόπουλος), Νίλι, Πολέτο (90' Θεοχάρης), Συμελίδης (61' Κωστή), Μπιανκόνι (78' Μυτίδης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα