Έκτακτο Δ.Σ. σε Super League 2 και Football League την Πέμπτη
Στο τραπέζι θα κάτσουν τα μέλη της Super League 2 και της Football League την Πέμπτη, όταν και θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο Δ.Σ. μετά τις εξελίξεις της Δευτέρας. Η Super League 1 έκανε ξεκάθαρο πως αν δεν συνεχιστεί το πρωτάθλη ως έχει, δηλαδή με 14 ομάδες, τότε δεν θα ξεκινήσει.
Από την πλευρά της η ΕΠΟ ανέβαλε την συνεδρίασή της για την ενδεχόμενη αναδιάρθρωση. Έτσι, οι ομάδες της Super League 2 και της Football League, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έκτακτο Δ.Σ. ώστε να δουν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Κλοπ: Στο προπονητικό κέντρο του Άρη μαζί με την Εθνική Γερμανίας, συναντήθηκε με Γρηγορίου
- Ο Ντιλέινι υπερασπίστηκε τον Μπαρτζώκα για το περιστατικό με τους παίκτες της Βίρτους: «Δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε πίσω»
- Γιαπλές: «Ο Παναθηναϊκός ειδικά φέτος έχει ξεφύγει, σημαντικό για όλη την Ήπειρο ότι είναι στην GBL»
