Ιωνικός: Φιέστα για την άνοδο στη Super League 2 (pics)

Ιωνικός: Φιέστα για την άνοδο στη Super League 2 (pics)

Gazzetta team
Ιωνικός: Φιέστα για την άνοδο στη Super League 2 (pics)

bet365

Στον Ιωνικό πανηγύρισαν την άνοδο στη Super League 2, με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών στη γιορτή της ομάδας.

Η ενημέρωση των ανθρώπων της ομάδας:

Ηταν μία υπέροχη, μία μαγική βραδιά ,μία Ιωνική βραδιά όπου ΟΛΑ στην Πλατεία Σπάθας βάφτηκαν Μπλέ. Στο χρώμα του Ιωνικού. Στο καμάρι της Νεαπολης που γιόρτασε την άνοδο στην SL2 με μια μίνι φιέστα όπου το παρών έδσαν το απόλυτο τρίπτυχο της επιτυχίας για το Back 2 Back.

Πρώτα από όλους η διοίκηση Τσιριγώτη. Σύσσωμη η οικογένεια που είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την "ποδοσφαιρική επανάσταση" που έχει συνετέλέσει ένα μικρό θαύμα. Δύο άνοδοι με πολύ σκληρή δουλειά -οργάνωση και απόλυτα προσηλωμένη στο στόχο.

Εν συνεχεία οι παίκτες. Με τους περισσότερους εξ αυτών να δίνουν το παρών και να αποθεώνονται ένας -ένας από τον κόσμο. Ο Κόουτς Χαραλαμπίδης ήταν εκτός λόγω υποχρεώσεων που είχε στη Θεσσαλονίκη αλλά και αυτός αποθεώθηκε, όπως και ο συνεργάτης του κος Μπιζάς. Ο Γενικός Αρχηγός Ανδρέας Πασπαλιάρης, ,οι φροντιστές κ.κ Κάτσικας και Γεωργίτσης . Οι φανεροί και αφανείς ήρωες του ποδοσφαιρικού τμήματος που έγραψαν και θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.

Και βεβαια ο κόσμος. Χιλιάδες φίλαθλοι του συλλόγου έδωσαν το παρών και δημιούργησαν μία καταπληκτικη ατμόσφαιρα, οπως μόνο αυτοί ξέρουν. Ηταν μία πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ γιορτή. Με τους Rangers να τιμούν τους κ.κ Γιάννη και Τάκη Τσιριγώτη για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Ο Ιωνικός έγραψε μία ακόμα σελίδα στην συγχρονη ιστορία του μιας και για πρώτη φορά μπόρεσε να πετύχει το Back 2 Back σε ανόδους κα πλέον έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάει ακόμα πιο ψηλά!!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα