Super League 2: Απομένει πρόγραμμα «βουνό»

Gazzetta team
Super League 2: Απομένει πρόγραμμα «βουνό»

bet365

Στη 2η κατηγορία, μαζί με τα μπαράζ της ανόδου, υπολείπονται 14 ματς, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξει ομάδα, αν εξαντληθεί το πρόγραμμα, που θα παίζει για 1,5 μήνα σερί Τετάρτη-Κυριακή!

Ανοικτό είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ της SL, προφανώς όμως εάν επιστρέψουν στη δράση οι «μεγάλοι» αυτό θα «φωτογραφίσει» κάτι ανάλογο και για τους «μικρούς» της SL2 και FL. Στην 3η κατηγορία απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η σεζόν οπότε επί χάρτου δείχνει «εύκολο» να χωρέσεις μία εβδομάδα δράσης (Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη).

Η 2η όμως έχει το πιο «φορτωμένο» πρόγραμμα και εφόσον ακολουθηθεί κατά γράμμα η προκήρυξη, κάτι που επηρεάζει και την 1η, ψάχνουμε 14 αγωνιστικές! Οχι μόνο 10 που είναι τα πλέι οφ στην SL! Πιο συγκεκριμένα απομένουν 2 ματς για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, 10 για τα πλέι οφ και ακόμη 2 για τα μπαράζ με τον 13ο της SL. Εφόσον δεν αλλάξουν τα δεδομένα στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και δεν υπάρξει π.χ. αναδιάρθρωση.

Υπό αυτές τις συνθήκες αν η δράση ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη, στο πιο «αισιόδοξο» σενάριο, η σεζόν θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου, πάντα με την προϋπόθεση πως θα έχουμε σερί αγώνες Τετάρτη-Κυριακή, χωρίς διάλειμμα ή σταματημό. Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση θα πάει το φινάλε και πιο μετά (π.χ. 10 Ιουνίου-26 Ιουλίου κ.ο.κ.). Δηλαδή όποια πάει στα μπαράζ θα παίζει για 1,5 μήνα κάθε 3 ημέρες, αφού αν υπάρξει κάποιο κενό θα μπούμε Αύγουστο! Και όλα αυτά σε μία εποχή όπου οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές.

Το συγκεκριμένο νούμερο είναι μεγαλύτερο από σχεδόν όλες τις χώρες (π.χ. η Segunda στην Ισπανία έχει επίσης 14 παιχνίδια «υπόλοιπο» αλλά οι 20 από τις 22 θα δώσουν 10, ενώ στην Τσάμπιονσιπ και στη Serie A που έχουν επίσης υψηλό αριθμό «υποχρεώσεων» και απομένουν 12, στην πρώτη ο αριθμός αφορά μόνο όσες φτάσουν στον τελικό των πλέι οφ). Ξέχωρα πως ενδέχεται να περιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα και η ομάδα της SL που θα αγωνιστεί στο μπαράζ, το πότε θα τελειώσουν τα πλέι οφ της SL2.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα