Εργοτέλης - Λεβαδειακός 1-3: Με τριάρα στο -2 (vids)

Gazzetta team
Εργοτέλης - Λεβαδειακός 1-3: Με τριάρα στο -2 (vids)

bet365

Ο Λεβαδειακός πέρασε από το Ηράκλειο, επικρατώντας 1-3 του Εργοτέλη με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και παρέμεινε δύο βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο κυνήγι της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος συνεχίζει να βρίσκεται ο Λεβαδειακός, που κέρδισε 1-3 τον Εργοτέλη στην Κρήτη κι έμεινε στο -2 από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης.

Το παιχνίδι στο Ηράκλειο δεν είχε καλό ρυθμό και οι δύο αντίπαλοι δεν δημιούργησαν σχεδόν καμία φάση στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να κάνει μια πραγματικά καλή ευκαιρία στην αντίπαλη εστία.

Αντίθετα στο δεύτερο μέρος, ο Λεβαδειακός κατάφερε να βρει δίχτυα και μάλιστα τρεις φορές. Πρώτα ο Μεχία στο 70' έπιασε ένα υπέροχο σουτ κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1. Δεκατρία λεπτά αργότερα, ο Νίκας με κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καλογεράκη για το 0-2. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Βύχος στο 89' με ένα νέο δυνατό σουτ που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του γκολκίπερ του Εργοτέλη για το 0-3.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα σε μαρκάρισμα του Ανγκουά στον Τσέλιο, με τον Ροβίθη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στο 95'.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης, Κοιλιάρας (62′ λ.τ Μπούσης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (74′ Μπουρσέλης), Μπαράτα (61′ Άτεφ), Ροβίθης, Έφορντ.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Μπάγιτς, Μύγας, Βήχος, Άνγκουα, Λιάγκας, Μεχία, Κονέ, Συμελίδης (88′ Παντελιάδης), Πολέττο (75′ Νίκας), Μπαστιάνος (84′ Κοζορώνης), Μάντζιος.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα