ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-1

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός 0-1

bet365

Μεγάλο διπλό για τον Λεβαδειακό στους Ζωσιμάδες, καθώς η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου επικράτησε 0-1 του ΠΑΣ Γιάννινα με τέρμα του Μεχία στο 92ο λεπτό ανέβηκε στην τρίτη θέση κι έσπασε το αήττητο του «Άγιαξ της Ηπείρου»!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τεράστιο εκτός έδρας τρίποντο για τον Λεβαδειακό, ο οποίος κατάφερε στη μία και μοναδική φάση που έκανε απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα να επικρατήσει 0-1 και να του σπάσει το αήττητο, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό και χωρίς πολλές φάσεις, με τις δύο ομάδες να έχουν πρώτο σκοπό να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Αυτό το έκαναν σε πολύ καλό βαθμό, καθώς οι φάσεις του αγώνα ήταν απειροελάχιστες! Κάπως έτσι το πρώτο μέρος τελείωσε στο ισόπαλο 0-0 και την εικόνα του παιχνιδιού να δείχνει πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι και στο δεύτερο 45λεπτο.

Κάπως έτσι ήταν τελικά τα πράγματα και στο δεύτερο μέρος. Οι δύο ομάδες, δεν μπορούσαν να πατήσουνε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή που ήταν πολύ καλά στημένη από τους αμυντικούς. Αυτό έδειχνε πως το παιχνίδι θα πάει σε ένα... σβηστό 0-0 και τον Λεβαδειακό να βάζει «φρένο» στη ξέφρενη πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα. Τελικά... φρένο μπήκε, αλλά με διπλό!

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Λεβαδειακός πάτησε περιοχή και μετά από λάθος αντίδραση της άμυνας του ΠΑΣ, ο Μεχία με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 στο 92'! Έτσι, ανάγκασε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και μόλις δεύτερή του γενικά στη χρονιά, αλλά και δεύτερη συνεχόμενη καθώς την Τετάρτη γνώρισε την πρώτη του στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό. Πλέον η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, βρίσκεται μόλις 1 βαθμό κάτω από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Καρτάλης (79' Πίτου Γκαρσία), Λιάσος, Νάουμετς (64' Νικολιάς), Ξύδας (46' Παμλίδης), Κρίζμαν, Λέο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Άνγκουα, Αργυρόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Κονέ, Καραχάλιος, Κοζορώνης (65' Μεχία), Ιωαννίδης (70' Πολέτο), Ενομό (56' Μάντζιος), Συμελίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα