Παναιτωλικός: Ο Κωνσταντόπουλος έγραψε… ιστορία

Παναιτωλικός: Ο Κωνσταντόπουλος έγραψε… ιστορία

bet365

Ο μικρός έκανε στο Περιστέρι ιδανικό ντεμπούτο και έστειλε το «μήνυμα» για το μέλλον του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Η αποκάλυψη της χθεσινής (6/7) αναμέτρησης του Περιστερίου ήταν ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος. Ο γιος του «μεγάλου» Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον Παναιτωλικό, όχι μόνο ντεμπουτάρισε σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά ήταν και ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «κυανοκίτρινων».

Με δικό του γκολ απέσπασαν ένα βαθμό «χρυσάφι» και ο μικρός… άφησε το στίγμα του. Βέβαια καλείται να μείνει προσγειωμένος καθώς βρίσκεται ακόμη στην αρχή, αλλά αν εκείνη αποτελεί το ήμισυ του παντός, τότε θα πρέπει να περιμένουμε πολλά.

Νεότερος φετινός σκόρερ στην κατηγορία!

Νεότερος φετινός σκόρερ στην κατηγορία!

Ο μικρότερος στην ιστορία του Παναιτωλικού!

Ο μικρότερος στην ιστορία του Παναιτωλικού!

Εβγαλε πάθος και τσαμπουκά

Εβγαλε πάθος και τσαμπουκά

Φάσεις μόνο στο φινάλε

Φάσεις μόνο στο φινάλε

Ελληνική άμυνα, τα 3/4 πιτσιρικάδες από την ακαδημία

Ελληνική άμυνα, τα 3/4 πιτσιρικάδες από την ακαδημία
Να ξεκινήσουμε από τα ρεκόρ. Ο μικρός είναι πλέον ο μικρότερος σκόρερ της Super League για τη φετινή σεζόν. Στο 62’ της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο βρήκε δίχτυα σε ηλικία σε ηλικία 17 ετών, 11 μηνών και 4 ημερών, καθώς έχει γεννηθεί στις 2 Αυγούστου 2002.Ετσι πήρε τη «σκυτάλη» από τον Χρήστο Τζόλη του ΠΑΟΚ (πηγή: Super League).
Την ίδια στιγμή όμως έγινε και ο μικρότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Συνολικά 77 παίκτες έχουν βρει δίχτυα με τα «καναρίνια» στην πάλαι ποτέ Α’ Εθνική ή τωρινή Super League και ο Κωνσταντόπουλος είναι ο νεαρότερος. Πήρε την σκυτάλη από τον Λεωνίδα Κωστόπουλο της σεζόν 1974/75 (πηγή: Super League).
Αρκετά όμως με τα ρεκόρ. Σίγουρα το γκολ ήταν που έμεινε περισσότερο, αλλά τι είδαμε από τον μικρό; Τσαμπουκά. Πάθος. Δεν φοβήθηκε το ματς και «κούμπωσε» αρκετά με τον Γιώργο Λιάβα. Ας μην ξεχνάμε πως εκείνος είναι ανήλικος και ο παρτενέρ του στα στόπερ τελείωσε πέρσι το σχολείο. Ομως συνεργάστηκαν πολύ καλά, τηρουμένων των αναλογιών, σε ένα κρισιμότατο ματς.
Ο μικρός λοιπόν ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 2 επεμβάσεις 1 κλέψιμο και το κυριότερο, πλην των φάσεων που δέχθηκε στο φινάλε ο Παναιτωλικός, δεν του έγιναν πολλές τελικές μέσα από το «κουτί» του Φερνάντεθ (συνολικά 6 με το πέναλτι του Μανούσου). Εκανε λαθάκια, ας μην ξεχνάμε τα δεδομένα του αγώνα (ντεμπούτο, κρίσιμο παιχνίδι, καλός αντίπαλος), όμως είναι αυτό που είπαμε πριν, δεν… μάσησε.
Και για την ιστορία. Τα «καναρίνια» τελείωσαν τον κρισιμότατο αγώνα με αμιγώς ελληνική άμυνα και κατά τα 3/4 αποτελούμενη από παιδιά των ακαδημιών τους. Ο Παρράς, αριστερό μπακ, ήταν χθες 22 ετών, 1 μηνός και 24 ημερών (επίσης πολύ καλός), ο Κωνσταντόπουλος είπαμε… ανήλικος (17 ετών, 11 μηνών, 4 ημερών), ο Λιάβας που πλέον θεωρείται «παλιός» ήταν 19 ετών, 4 μηνών, 24 ημερών και ο Τζανακάκης στα 28 του έμοιαζε… παππούς, χωρίς βέβαια να είναι. Και οι 4 έστειλαν το «μήνυμα» για τον «τελικό» της Νέας Σμύρνης.