Η πρώτη απάντηση Γκαρσία για το διαζύγιο με ΠΑΟΚ (pics&vid)

Η πρώτη απάντηση Γκαρσία για το διαζύγιο με ΠΑΟΚ (pics&vid)

Η πρώτη απάντηση Γκαρσία για το διαζύγιο με ΠΑΟΚ (pics&vid)

bet365

O πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Ουρουγουάης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο διαζύγιο του με τους «ασπρόμαυρους», μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία μιλώντας στο Canal 10 της Ουρουγουάης και στην εκπομπή «PuntoPenal» αναφέρθηκε στο διαζύγιο του με τον ΠΑΟΚ, που επιβεβαιώθηκε στο ραντεβού που είχε με τη διοίκηση του «Δικεφάλου» στο «Μακεδονία Παλλάς» την περασμένη Τετάρτη (26/5).

«Δεν ήξερα αν με κάλεσαν για να με συγχαρούν που κατακτήσαμε το κύπελλο ή για να με απολύσουν» ήταν η απάντηση του Ουρουγουανού προπονητή, ο οποίος μίλησε και για τις αναμνήσεις του από την ημέρα που έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

«Με την οικογένειά μου θέλαμε να πάμε κάπου να ζήσουμε ήρεμα, όμως μόλις κατάλαβα τι γίνεται εδώ, σκέφτηκα πως αν δεν παίξω μπάλα εδώ θα με σκοτώσουν!», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια συνέντευξη ο Γκαρσία μίλησε για την παρουσία του στη Νασιονάλ της Ουρουγουάης, τον Λουίς Σουάρες, τον Πάολο Μοντέρο και τον Βαλβέρδε

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα