Ιωνικός: Ο Σπανός συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία

Ιωνικός: Ο Σπανός συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία

Gazzetta team
Ιωνικός: Ο Σπανός συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία

bet365

Όπως αναμενόταν, ο Ιωνικός αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον 51χρονο τεχνικό.

Όλα έδειχναν πως ο Ιωνικός θα πορευόταν και τη νέα σεζόν με τον Δημήτρη Σπανό στην τεχνική ηγεσία. Ο 51χρονος προπονητής κατέκτησε τον τίτλο στη Super League 2 και οδήγησε την ομάδα της Νίκαιας στην άνοδο στη Super League Interwetten.

Το απόγευμα της Κυριακής (30/5) ο Ιωνικός ανακοίνωσε πως επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Σπανό, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, Γιάννη Τσιριγώτη.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Σπανό. Ο 51χρονος τεχνικός, που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας πέρυσι τον Ιούλιο και ήταν αγωνιστικά ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας για την επιστροφή του Ιωνικού στα μεγάλα σαλόνια μετά από 14 χρόνια, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και τον διοικητικό ηγέτη μας Γιάννη Τσιριγώτη», ανέφερε η ανακοίνωση.

Έπειτα από την επέκταση του συμβολαίου του, ο Σπανός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού: «Η περσινή συνεργασία ήταν απόλυτα επιτυχημένη καθώς καταφέραμε να πετύχουμε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, τους στόχους μας και να φέρουμε ξανά τον Ιωνικό μετά από 14 χρόνια στη φυσική του θέση, εκεί που αξίζει να βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια. Μπροστά μας έχουμε πλέον μια νέα μεγάλη πρόκληση. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αποτελέσω κομμάτι αυτής, έχοντας κοινή γραμμή, φιλοσοφία και τους ίδιους στόχους με τη διοίκηση Τσιριγώτη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα