Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής ο Τικίνιο

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής ο Τικίνιο

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής ο Τικίνιο

bet365

Ο Βραζιλιάνος φορ φτάνει το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα έτσι ώστε να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό με ένα τριετές συμβόλαιο.
Το happy end είναι γεγονός για τον Τικίνιο και τον Ολυμπιακό. Όπως έγινε γνωστό στις 22:00 την Κυριακή (30/5) είναι προγραμματισμένη η άφιξη του Τικίνιο στο «Ελ. Βενιζέλος». Ο έμπειρος φορ θα κλείσει με τριετές συμβόλαιο (κατά άλλες πηγές με 2+1) με απολαβές πάνω από 1 εκατ. ευρώ και κοντά στο 1.5 αλλά και ένα μπόνους υπογραφής στο 1 εκατ. ευρώ.
Ως γνωστόν είναι ένας παίκτης με θητεία στην Πόρτο, που έχει δουλέψει στο παρελθόν με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Τικίνιο επειδή δεν είχε ομάδα θα μείνει στον Ρέντη για να κάνει τα έξτρα προγράμματά του και να φτάσει το συντομότερο δυνατόν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα