Άρης: Πληρώνει και τις… καθυστερήσεις στον Βέλεθ

Άρης: Πληρώνει και τις… καθυστερήσεις στον Βέλεθ

Άρης: Πληρώνει και τις… καθυστερήσεις στον Βέλεθ

bet365

Ο Φραν Βέλεθ διεκδίκησε και δικαιώθηκε για το ποσό των 18.100 από την Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA που αντιστοιχεί σε penalty για την καθυστερημένη καταβολή των δόσεων της οφειλής των 103.000 ευρώ που υπήρχε από τον Άρη.

Η ΠΑΕ Άρης όφειλε ένα ποσό της τάξεως των 103.000 ευρώ στον Ισπανό ποδοσφαιριστή κι όταν ο τελευταίος αποχώρησε από την ομάδα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην καταβολή του ποσού σε βάθος 8μηνίας. Η ΠΑΕ Άρης κατέβαλε το σύνολο των δόσεων, επειδή όμως δύο εξ’ αυτών πληρώθηκαν με καθυστέρηση, ο Φραν Βέλεθ διεκδίκησε το ποσό που προέβλεπε το penalty (σε περίπτωση καθυστέρησης καταβολής της δόσης), δηλαδή 18.100 ευρώ. Μάλιστα δικαιώθηκε στο πειθαρχικό όργανο της FIFA στο οποίο προσέφυγε και το οποίο επιβάλλει στον Άρη να του καταβάλλει το υπόλοιπο ποσό από το penalty (σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης είναι 9.000 ευρώ) ούτως ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα απαγόρευσης μεταγραφών.

Οι «κίτρινοι» έχουν στη διάθεσή τους χρονικό διάστημα 45 ημερών για να το τακτοποιήσουν και φυσικά θα το πράξουν. Η όλη διαμάχη επιβεβαιώνει βέβαια το επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο πλευρών οι οποίες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές από τη στιγμή που ο παίκτης είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό από την περίοδο κατά την οποία αγωνιζόταν στον Άρη.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED