Ολυμπιακός: Συζητήσεις για να πάρει μεταγραφή ο Πέπε Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Συζητήσεις για να πάρει μεταγραφή ο Πέπε Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Συζητήσεις για να πάρει μεταγραφή ο Πέπε Ροντρίγκες

bet365

Ο Πορτογάλος χαφ σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα συνεχίσει αλλού την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ενδιαφέρον από Πορτογαλία, Ισπανία και Γαλλία.
Ο Πέπε Ροντρίγκες πιθανότατα δεν γυρίζει στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος χαφ από τις διεργασίες που υπάρχουν προκυπτει πως δεν θα επανέλθει στο ρόστερ.
Εκτός από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που τον τσεκάρει για τον μέσο των Πειραιωτών υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες χώρες. Κυρίως από Ισπανία και Γαλλία. Ο 24χρονος Πέπε που δεν πήγε καλά στο πέρασμά του στους Ερυθρόλευκους έφτιαξε ξανά το όνομά του στην Πορτογαλία μέσω των εμφανίσεών του στη Φαμαλικάο. Βέβαια εφόσον οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα πάει και για έναν ακόμα χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα