Ολυμπιακός: Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τσεκάρει τον Πέπε, που ξαναέφτιαξε το όνομά του στην Πορτογαλία (vid)

Ολυμπιακός: Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τσεκάρει τον Πέπε, που ξαναέφτιαξε το όνομά του στην Πορτογαλία (vid)

Ολυμπιακός: Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας τσεκάρει τον Πέπε, που ξαναέφτιαξε το όνομά του στην Πορτογαλία (vid)

bet365

Ο 24χρονος χαφ του Ολυμπιακού φέρεται να απασχολεί τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τη νέα σεζόν. Ο λόγος; Μα η εικόνα του με τη Φαμαλικάο.
Το δίχως άλλο ο Πέπε ως μεταγραφή δεν... περπάτησε. Δεν τράβηξε στον Ολυμπιακό παρότι ήταν μία εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς και ήρθε με πολύ καλές περγαμηνές και αλλά και με αρκετά εκατομμύρια προς την πρώην ομάδα του, τη Βιτόρια Γκιμαράες.
Στον Ολυμπιακό ο 24χρονος μέσος απογοήτευσε έχοντας 13 ματς με 1 ασίστ. Στη Φαμαλικάο όμως έφτιαξε πάλι το όνομά του στην Ιβηρική.
Και αυτό παρότι σε 18 αγώνες δεν είχε γκολ ή ασίστ. Ένας παίκτης που στον πειραϊκό σύλλογο αποκτήθηκε για εξαροοκτάρι αλλά θυμίζει περισσότερο ένα ντελικάτο δεκάρι. Στην επιστροφή του στη χώρα του και το πρωτάθλημα της ξεχώρισε σε τέτοιον βαθμό που η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να τσεκάρει την περίπτωσή του σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Πορτογαλία και επίσης να θεωρείται μία καλή λύση για το ρόστερ της. Και φυσικά να μην αποκλείεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του. Στη Φαμαλικάο πήγε ως γνωστόν τον Γενάρη και ο Ρούμπεν Βινάγκρε, επίσης ένας Πορτογάλος που δεν πήγε καθόλου καλά στον Ολυμπιακό. Βέβαια ο Βινάγκρε ήταν δανεικός και πήγε εκεί μετά από διακοπή δανεισμού στον Ολυμπιακό (είχε δοθεί εκεί από την ομάδα της Γουλβς) ενώ ο Πέπε ανήκει στους Ερυθρόλευκους και δόθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο.
Ο Πέπε πάντως είναι ένας παίκτης που θα ήθελε να τον δει ξανά στο ρόστερ ο Μαρτίνς όμως εάν έρθει μία καλή πρόταση είναι ιδιαίτερα πιθανό ο Ολυμπιακός να τον παραχωρήσει. Πάντως εκτός από τη ζήτησή του στην Πορτογαλία ο Πέπε τον Γενάρη είχε και έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Primera Division.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα