ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ο Πασαλίδης

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ο Πασαλίδης

ΟΦΗ: Στο Ηράκλειο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ο Πασαλίδης

bet365

Ο 25χρονος αμυντικός, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, βρίσκεται στο Ηράκλειο από το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5) ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Ο 25χρονος στόπερ ταξίδεψε στην Κρήτη και η μεταγραφή του στον ΟΦΗ έχει μπει στην τελική ευθεία.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Ηρακλείου ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού και στο πλαίσιο του deal οι Αρκάδες θα κρατήσουν ποσοστό μεταπώλησης.

Αν όλα πάνε καλά, ο Πασαλίδης θα υπογράψει για τρία χρόνια. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Τρίπολης έληγε το 2022 και ένα χρόνο πριν από τη λήξη του ο ΟΦΗ έσπευσε να τον κάνει δικό του. Εφέτος έκανε 15 συμμετοχές με τον Αστέρα.

«ΕΦΥΓΕ» Ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΕΠΑΝΑΚΗΣ

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Κώστας Ρεπανάκης, ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τον ΟΦΗ από διάφορα πόστα, από τη δεκαετία του '70. Η ΠΑΕ ανέφερε:

«Ένας από τους ιστορικούς παράγοντες της ομάδας μας δεν είναι πια κοντά μας! Ο Κώστας Ρεπανάκης έζησε μια ζωή αφιερωμένη στον ΟΦΗ. Από τη δεκαετία του ’70 υπηρέτησε την ομάδα μας τόσο από τη θέση του γενικού αρχηγού, όσο και από οποιαδήποτε άλλη θέση του ζητήθηκε, με μοναδικό σκοπό την καταξίωση του ΟΦΗ στα δύσκολα χρόνια της αλλαγής του πρωταθλήματος από ερασιτεχνικό σε επαγγελματικό. Ήταν πάντα κοντά στον σύλλογο με αγάπη και ανιδιοτέλεια, γι’ αυτό και μένει στην ιστορία ως ένας από τους ανθρώπους που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα