Παναθηναϊκός: Επαφή με Κοτσόλη για τη θέση του team manager

Παναθηναϊκός: Επαφή με Κοτσόλη για τη θέση του team manager

Παναθηναϊκός: Επαφή με Κοτσόλη για τη θέση του team manager

bet365

Στον Παναθηναϊκό, σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση του Στέφανου Κοτσόλη για τη θέση του team manager!

Εκτός από το θέμα του προπονητή, για το οποίο όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι σε περίοπτη θέση για να αναλάβει την ομάδα, ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει να προχωρήσει την ενίσχυση της ομάδας και σ' άλλες καίριες θέσεις.

Μία απ' αυτές είναι το πόστο του team manager, για το οποίο ο Στέφανος Κοτσόλης είναι ένα όνομα που εξετάζεται σοβαρά. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει έρθει σε επικοινωνία με τον άλλοτε τερματοφύλακα του «τριφυλλιού» και δεν αποκλείεται να προχωρήσει το εν λόγω deal.

Ο Κοτσόλης είναι μια προσωπικότητα που εμπνέει σεβασμό, έχει υπηρετήσει την ομάδα για 14 χρόνια (1998-2005 & 2010-2017) και ξέρει πώς να σταθεί μέσα στα αποδυτήρια αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο των παικτών και του προπονητικού τιμ με τη διοίκηση.

Αξίζει να τονίσουμε, πως ο 41χρονος, από το προηγούμενο Σεπτέμβριο είναι ο τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Κηφισιάς, που είναι πρώτη στον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν θα προκριθεί τελικά το συγκεκριμένο όνομα ή αν ο ιδιοκτήτης της ομάδας, αποφασίσει να στραφεί σε άλλες λύσεις όπως αυτή του Γιώργου Καραγκούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα