Άρης: Οι Αργεντίνοι του «στέλνουν» τον Ματίας Νάνι

Άρης: Οι Αργεντίνοι του «στέλνουν» τον Ματίας Νάνι

Άρης: Οι Αργεντίνοι του «στέλνουν» τον Ματίας Νάνι

bet365

Δημοσίευμα ιστοσελίδας από την Αργεντινή «στέλνει» τον Ματίας Νάνι στον Άρη, ωστόσο οι «κίτρινοι» δεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωσή του.
Σύμφωνα με την «Ellitoral», ο Ματίας Νάνι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ουνιόν Σάντα Φε για την αποδέσμευσή του καθώς το συμβόλαιο λήγει τον Δεκέμβριο του 2021. Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η ομάδα από την Αργεντινή αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 100.000 ευρώ για να τον αφήσει ελεύθερο, καθώς αυτό προβλέπεται από την ρήτρα του. Τονίζεται παράλληλα ότι ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή εκδήλωσε ο Άρης. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ματίας Νάνι δεν είναι στις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που έχουν τσεκάρει οι άνθρωποι του Άρη. Ο 23χρονος στόπερ έχει κάνει μόλις μία γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Κόρδοβα, την αγωνιστική περίοδο 2019-20, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στην αναπτυξιακή ομάδα της Ρόμα. Για την ακρίβεια, η ιταλική ομάδα είχε αποκτήσει τα δικαιώματά του το 2017, δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ, αλλά τον παραχωρούσε ως δανεικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα