Παναθηναϊκός: Παρελθόν μετά από 14 χρόνια ο Άλκης Παπαντωνίου

Παναθηναϊκός: Παρελθόν μετά από 14 χρόνια ο Άλκης Παπαντωνίου

Παναθηναϊκός: Παρελθόν μετά από 14 χρόνια ο Άλκης Παπαντωνίου

bet365

Ο Άλκης Παπαντωνίου μετά από δεκατέσσερα χρόνια όπου αποτέλεσε νομικό εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, ολοκλήρωσε την παρουσία του στο «τριφύλλι».

Παρών σε μεταγραφικές υποθέσεις, στην ετήσια διαδικασία αδειοδότησης, σε δικαστικές «μάχες» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εδώ και δεκατέσσερα χρόνια ο δικηγόρος, Άλκης Παπαντωνίου, είχε συνδέσει το όνομά του με το «τριφύλλι», όμως, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η παρουσία του στον σύλλογο ολοκληρώθηκε. Όπως ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin:

«Μετά από 14 συναρπαστικά χρόνια στον Παναθηναϊκό, η συνεργασία μου με τον σύλλογο έφτασε στο τέλος. Ήταν ευχαρίστησή μου να δουλέψω για αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και να αποκομίσω σημαντικές εμπειρίες, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Είμαι ευγνώμων απέναντι στους συναδέλφους μου, που έκανα τα πάντα πιο εύκολα και διασκεδαστικά, αλλά και απέναντι στο επιτελείο του συλλόγου γενικότερα, καθώς όλοι μαζί προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα