«Η Σαν Λορέντσο μπορεί να καταθέσει πρόταση για τον Ινσούα»

«Η Σαν Λορέντσο μπορεί να καταθέσει πρόταση για τον Ινσούα»

Gazzetta team
«Η Σαν Λορέντσο μπορεί να καταθέσει πρόταση για τον Ινσούα»

bet365

Η Σαν Λορέντσο ενδέχεται να βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και φέρεται να έχει στη λίστα της τον Αργεντινό που ανήκει στην ΑΕΚ.

Ο Εμάνουελ Ινσούα έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα επιστρέψει από την Αλδοσίβι στην οποία έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού τους τελευταίους μήνες. Ο Αργεντινός μπακ αποτελεί μια περίπτωση από τις πολλές που θα πρέπει να βρει λύση η Ένωση και ίσως προκύψει κάτι πάλι από την Αργεντινή...

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ το αργεντίνικο δίκτυο TNT Sports, η Σαν Λορέντσο ενδεχομένως να βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ καθώς τόσο ο Μπρούνο Πιτόν όσο και ο Γκάμπριελ Ρόχας έχουν προτάσεις στα χέρια τους. Έτσι σύμφωνα με όσα τονίζει το ρεπορτάζ από την Αργεντινή, η Σαν Λορέντσο φαίνεται να έχει στη λίστα της τον Ινσούα και θα μπορούσε να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα