Μπαράζ: Την Κυριακή (23/5) η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων

Gazzetta team
Μπαράζ: Την Κυριακή (23/5) η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων

bet365

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι την Κυριακή (23/5) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων μπαράζ για την παραμονή/άνοδο στη Superleague 1.

Σε επικύρωση της βαθμολογίας αναμένεται να προχωρήσει η Super League 2 την Κυριακή (23/05) το πρωί. Έτσι, θα ανοίξει ο δρόμος για την κλήρωση της σειράς των αγώνων μπαράζ μεταξύ του 2ου της SL2 και του 13ου της SL Interwetten. Αυτή έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της ίδιας ημέρας, προκειμένου την Τετάρτη (26/05) να διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι και την Κυριακή (30/05) το δεύτερο.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (22/5) έχει προγραμματιστεί από τη Super League Interwetten η επικύρωση της βαθμολογίας μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας αλλά και των play off/play out, την ίδια στιγμή που η ΑΕΛ έστειλε εξώδικο στη διοργανώτρια και ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο, να συμμετάσχει εκείνη στα μπαράζ (με όσα γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή στα μπαράζ πηγαίνει ο Παναιτωλικός) και να είναι αντίπαλός της όχι η Ξάνθη, αλλά ο Λεβαδειακός.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η κλήρωση για τη σειρά των αγώνων μπαράζ για την παραμονή/άνοδο στη Superleague 1, ανάμεσα στην ομάδα που κατέλαβε τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Superleague 1 και σε αυτήν που κατέλαβε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Superleague 2, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/05/2021 και ώρα 17:00 στα γραφεία της Ε.Π.Ο. Στην κλήρωση μπορεί να παραστεί ένας εκπρόσωπος από κάθε μία εκ των συμμετεχουσών ΠΑΕ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι δεκάλογος των μπαράζ με φόντο μία θέση στη Super League

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα