ΑΕΚ: Η Μαγιόρκα θέλει τον Νέλσον Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Η Μαγιόρκα θέλει τον Νέλσον Ολιβέιρα

bet365

Η Μαγιόρκα επέστρεψε στην Primera División και θέλει τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος το πιο πιθανό είναι να μην συνεχίσει στην ΑΕΚ.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Παρά το δεδομένο ενδιαφέρον από την αραβική χερσόνησο, τις τελευταίες ώρες ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει δεχτεί κλήσεις από την Ιβηρική. Όχι από την πατρίδα του, Πορτογαλία, αλλά από την Ισπανία.

Η Μαγιόρκα, η οποία πριν από δύο μέρες, εξασφάλισε την επιστροφή της στην Primera División - δέκα μήνες μετά από τον υποβιβασμό της - έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον 29χρονο επιθετικό.

Η ΑΕΚ απέκτησε τον Πορτογάλο το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα φορά τη φανέλα της Ένωσης και την επόμενη σεζόν. «Δεν είναι οριστικό αλλά το πιο πιθανό. Κοιτάμε και φορ», υποστήριξε σχετικά.

Την τρέχουσα σεζόν σκόραρε έξι γκολ σε 26 ματς της Super League Interwetten, δύο σε έξι ματς Europa League (προκριματικά και ομίλους) και δύο σε τέσσερα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα