Ατρόμητος: Στο «τραπέζι» ο Λόπεθ

Ατρόμητος: Στο «τραπέζι» ο Λόπεθ

Ατρόμητος: Στο «τραπέζι» ο Λόπεθ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός είναι μία λύση που ενδέχεται να βρεθεί σε πρώτο πλάνο για τον Ατρόμητο, εάν «ναυαγήσει» οριστικά του Γιαννίκη

Στο Περιστέρι τα πάντα «γυρίζουν» γύρω από το θέμα του προπονητή, καθώς σήμερα (20/5) ο Σάββας Παντελίδης αποχαιρέτησε όλους στον Ατρόμητο, ενώ η περίπτωση του Αργύρη Γιαννίκη βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο. Ομως η πλευρά του 40χρονου κόουτς έχει ζητήσει χρόνο, τα «μηνύματα» δεν είναι ιδιαίτερα θετικά και παρότι το ζήτημά του δεν «καίγεται», εύλογα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.

Μία που σύμφωνα με πληροφορίες έχει πέσει στο «τραπέζι» είναι του Ανχελ Λόπεθ, που μας «συστήθηκε» πέρσι στον πάγκο του Βόλου και ο Ισπανός κόουτς έκανε μία πολύ καλή σεζόν. Ο 38χρονος ταιριάζει στο προφίλ και στα «θέλω» του Ατρόμητου και το όνομά του βρίσκεται στο «κάδρο». Η ουσία είναι πως στην ομάδα θέλουν, όπως φαίνεται, μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχουν κλείσει την εκκρεμότητα κόουτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα