Τι ισχύει με Ατρόμητο και Γιαννίκη

Τι ισχύει με Ατρόμητο και Γιαννίκη

Τι ισχύει με Ατρόμητο και Γιαννίκη

bet365

Ο Ατρόμητος εξακολουθεί να έχει ψηλά στη λίστα του τον Αργύρη Γιαννίκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Περιστεριώτες θα περιμένουν για πολύ την απάντησή του.

Η επόμενη μέρα στον Ατρόμητο αρχίζει από το θέμα του προπονητή και ένα από τα ονόματα που απασχολούν και βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας του Περιστερίου είναι του Αργύρη Γιαννίκη.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει ήδη σε επαφή, υπάρχει ταύτιση απόψεων και το ενδεχόμενο συνεργασίας τους παραμένει ακόμα ανοιχτό. Στον Ατρόμητο έχουν ζητήσει από τον 41χρονο τεχνικό να τους απαντήσει ως την Κυριακή, καθώς βιάζονται να τελειώσουν με το θέμα προπονητή προκειμένου να πάρει σειρά ο σχεδιασμός της ομάδας, αφού είναι γνωστό ότι θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ.

Από την πλευρά του ο Γιαννίκης θέλει περισσότερο χρόνο, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να προκύψουν κάποιες προτάσεις από τη Γερμανία, που αποτελεί προτεραιότητά του. Άλλωστε, εκεί ζει μόνιμα η οικογένειά του και ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει. Όπως και να έχει το θέμα Ατρόμητος-Γιαννίκης εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό.

Οι Περιστεριώτες πάντως, δεν έχουν την πολυτέλεια να περιμένουν για πολύ ακόμα την απάντηση του Έλληνα τεχνικού και ο στόχος είναι μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας να έχουν κλείσει το θέμα του προπονητή. Διότι τα χρονικά περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι αν ο Γιαννίκης δεν πάρει μια απόφαση στο χρονικό όριο που έχει θέσει ο Ατρόμητος, τότε οι Περιστεριώτες θα ενεργοποιήσουν τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στη λίστα τους. Μία από αυτές που εξετάζονται σοβαρά αφορά ξένο προπονητή, ο οποίος γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα