Ατρόμητος: Και επίσημα παρελθόν ο Παντελίδης

Ατρόμητος: Και επίσημα παρελθόν ο Παντελίδης

Ατρόμητος: Και επίσημα παρελθόν ο Παντελίδης

bet365

Το τέλος της συνεργασίας της με τον Σάββα Παντελίδη ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Παρελθόν και τυπικά από τον Ατρόμητο αποτελεί ο Σάββας Παντελίδης, όπως αναμενόταν. Νωρίτερα ο Έλληνας τεχνικός με μια ανάρτηση ευχαρίστησε την περιστεριώτικη ομάδα για τη συνεργασία τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Σάββα Παντελίδη.

Ο κ. Παντελίδης έδειξε επαγγελματισμό και εργατικότητα κατά τη δεύτερη παρουσία του στην ομάδα μας και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία.

Τέλος θα θέλαμε να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο μέλλον όπως και στους άμεσους συνεργάτες του Άκη Βάβαλη και Σταύρο Παντελίδη».

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο Σάββας Παντελίδης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα. Εύχομαι στον κάθε ένα από εσάς ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του και στην προσωπική σας ζωή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα