ΑΕΚ: «Φεύγει ο Ρεμπρόφ» λένε στην Ουγγαρία

ΑΕΚ: «Φεύγει ο Ρεμπρόφ» λένε στην Ουγγαρία

ΑΕΚ: «Φεύγει ο Ρεμπρόφ» λένε στην Ουγγαρία

bet365

Ο Ουκρανός κόουτς φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Ουγγαρίας και οι συμπατριώτες του διατηρούν το όνομα της ΑΕΚ ως πιθανό μελλοντικό του σταθμό
Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ βρίσκεται στην «εξίσωση» της ΑΕΚ και από σήμερα (19/5) φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή δεδομένων σε ότι αφορά το μέλλον του. Μέχρι πρότινος ο Ουκρανός κόουτς φαίνονταν πως θα παραμείνει στη Φερεντσβάρος, όμως τις τελευταίες ώρες υπάρχουν δημοσιεύματα πως θα φύγει από την ουγγρική ομάδα και θα τον αντικαταστήσει ο Πέτερ Στόγκερ της Αούστρια Βιέννης. Μάλιστα όπως τονίζεται οι εμπλεκόμενες πλευρές έχουν δώσει τα χέρια σε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών και όπως γράφεται η συμφωνία τους θα ανακοινωθεί στις τις 30 Μαΐου!
Την ίδια στιγμή στην πατρίδα του νεαρού κόουτς αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και λένε πως η Ενωση είναι μία προοπτική σημαντικές, ενώ στο «κόλπο» βάζουν την τουρκική Φενερμπαχτσέ, την ΤΣΣΚΑ από τη Ρωσία και την Καϊράτ από το Καζακστάν, όπως και τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Πλέον πολλά μπορούν να συμβούν τις επόμενες ημέρες.

Παραμένει μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, σίγουρα όμως βάση ρεπορτάζ είναι μια απ' τις δυο (με τη δεύτερη να μην έχει δει το φως της δημοσιότητας) που θέλουν στην ΑΕΚ για να διαδεχθεί τον Χιμένεθ και γίνεται προσπάθεια! Αν θα είναι αρκετή μένει να το δούμε σύντομα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα