ΑΕΚ: Πώς αυτό το καλοκαίρι θα χτιστεί η Ένωση της «Αγιάς Σοφιάς»!

ΑΕΚ: Πώς αυτό το καλοκαίρι θα χτιστεί η Ένωση της «Αγιάς Σοφιάς»!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Πώς αυτό το καλοκαίρι θα χτιστεί η Ένωση της «Αγιάς Σοφιάς»!

bet365

Το PodGazzt του gazzetta.gr, την επομένη της συνάντησης του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ βάζει στο κάδρο την Ένωση, ξεκαθαρίζει το τοπίο στο θέμα προπονητή, ψάχνεται μεταγραφικά και προσφέρει «κιτρινόμαυρες» ειδησούλες.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ έχοντας εξασφαλίσει το ελάχιστο των στόχων της, που δεν είναι άλλος από την ευρωπαϊκή έξοδο. Οι Ενωσίτες θέλουν να αφήσουν πίσω τους μια σεζόν που τίποτα δεν πήγε καλά, κάτι που τόνισε και ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου, Δημήτρης Μελισσανίδης στην συνάντηση με τους ρεπόρτερ του Δικεφάλου! Η... επόμενη μέρα απασχολεί τους πάντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο με πολλά μέτωπα ανοιχτά. Τί γίνεται με τον Μανόλο Χιμένεθ; Πλησιάζει ο νέος προπονητής; Ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά των νέων μεταγραφών; Ποιοι παίκτες από το σημερινό ρόστερ δεν θα μπουν στην «Αγιά Σοφιά»;

Το 2ο PodGazzt του Gazzetta ήρθε δυναμικά για να δώσει τις απαντήσεις που απασχολούν τους φίλους της ΑΕΚ (και όχι μόνο) για το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας λίγους μήνες πριν μπει στο νέο της σπίτι.

Ο Δημήτρης Κωνσταντίνιδης ρωτάει, ο Γιώργος Τσακίρης απαντάει και ο Μιχάλης Τσαμπάς προσπαθεί να εξηγήσει την εμμονή του Μελισσανίδη με την Μποταφόγκο και το πόσο επικίνδυνο είναι να κατεβαίνεις τον Μπράλο χωρίς φρένα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα