ΟΦΗ: Αρχές Ιουλίου η «πρώτη», αναμονή για προετοιμασία στο εξωτερικό

ΟΦΗ: Αρχές Ιουλίου η «πρώτη», αναμονή για προετοιμασία στο εξωτερικό

ΟΦΗ: Αρχές Ιουλίου η «πρώτη», αναμονή για προετοιμασία στο εξωτερικό

bet365

Η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν έχει προγραμματιστεί να γίνει 1 ή 2 Ιουλίου, ενώ υπάρχει αναμονή για το αν καταστεί εφικτό να πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Ευρώπη το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βρίσκονται σε άδεια μετά το τέλος της σεζόν και την εξασφάλιση της παραμονής. Ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του, όμως, συνεχίζουν τη δουλειά και τον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν στην Κρήτη από 28 έως 30 Ιουνίου, όταν και θα γίνουν οι εργομετρικές - αιματολογικές εξετάσεις. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει 1 ή 2 Ιουλίου, ενώ για το μέρος όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας υπάρχει αναμονή.

Στον ΟΦΗ περιμένουν τις αποφάσεις από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, για το αν επιτραπούν τα ταξίδια για προετοιμασίες ομάδων. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα του Ηρακλείου εξετάζουν την προοπτική τριών χωρών, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί το παραμικρό λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει ακόμη.

Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουν ανοίξει όλα τα προπονητικά κέντρα στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, ενώ τα αιτήματα των ομάδων είναι ήδη πολλά. Σε κάθε περίπτωση, στόχος του ΟΦΗ είναι να αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας γύρω στις 10/7 - 12/7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί ο Λυσάνδρου μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα