ΟΦΗ: Αρχές Ιουλίου η «πρώτη», αναμονή για προετοιμασία στο εξωτερικό

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Αρχές Ιουλίου η «πρώτη», αναμονή για προετοιμασία στο εξωτερικό

bet365

Η πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ ενόψει της νέας σεζόν έχει προγραμματιστεί να γίνει 1 ή 2 Ιουλίου, ενώ υπάρχει αναμονή για το αν καταστεί εφικτό να πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Ευρώπη το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ βρίσκονται σε άδεια μετά το τέλος της σεζόν και την εξασφάλιση της παραμονής. Ο Νίκος Νιόπλιας και οι συνεργάτες του, όμως, συνεχίζουν τη δουλειά και τον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι παίκτες αναμένεται να επιστρέψουν στην Κρήτη από 28 έως 30 Ιουνίου, όταν και θα γίνουν οι εργομετρικές - αιματολογικές εξετάσεις. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει 1 ή 2 Ιουλίου, ενώ για το μέρος όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας υπάρχει αναμονή.

Στον ΟΦΗ περιμένουν τις αποφάσεις από τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, για το αν επιτραπούν τα ταξίδια για προετοιμασίες ομάδων. Αυτή τη στιγμή στην ομάδα του Ηρακλείου εξετάζουν την προοπτική τριών χωρών, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί το παραμικρό λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει ακόμη.

Το σίγουρο είναι ότι δεν έχουν ανοίξει όλα τα προπονητικά κέντρα στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, ενώ τα αιτήματα των ομάδων είναι ήδη πολλά. Σε κάθε περίπτωση, στόχος του ΟΦΗ είναι να αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας γύρω στις 10/7 - 12/7.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί ο Λυσάνδρου μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED