Απόλλων Σμύρνης: «Μισός» στα Γιάννενα

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: «Μισός» στα Γιάννενα

bet365

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα ολοκληρώσει «αποδεκατισμέν» τις υποχρεώσεις της στη φετινή σεζόν το βράδυ της Τετάρτης στα Γιάννενα στον εξ αναβολής αγώνα με τον ΠΑΣ!
Με πάρα πολλές απουσίες θα παίξει ο Απόλλων Σμύρνης αύριο (19/5) στους «Ζωσιμάδες», στο ματς που θα ρίξει την αυλαία των φετινών αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Εκτός, για διάφορους λόγους, έμειναν οι Κότσαρης, Μπρούσιτς, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κάλισιρ, Κολ, Σλίβκα, Τσιλούλης, Μουνιέ, αφού μεταξύ άλλων ορισμένοι παίκτες (π.χ. Κολ, Μουνιέ) δεν αναμένεται να συνεχίσουν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».
Η αποστολή της αποτελείται από τους Γιαννακόπουλο, Βέρουλστ, Χουχούμη, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Λαγό, Ντάουντα, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Φερνάντεθ, Φατιόν, Κιτόκο, Βάρκα, Ρώσση, Ρηγόπουλο, Ρόδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα