ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μηνά Λυσάνδρου ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μηνά Λυσάνδρου ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο

bet365

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μηνά Λυσάνδρου στο πόστο του διευθύνοντα συμβούλου.
Νέος διευθύνων σύμβουλος του ΟΦΗ είναι και επισήμως ο Μηνάς Λυσάνδρου. Η ΠΑΕ, παρουσία του ιδιοκτήτη Μιχάλη Μπούση, παρουσίασε το νέο της στέλεχος σε συνέντευξη Τύπου που έγινε στο γήπεδο, το μεσημέρι της Δευτέρας (17/5).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, με εκτελεστικές αρμοδιότητες, είναι ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου. Γεννήθηκε το 1980 στη Λάρνακα, αποφοίτησε από το νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές του στο ευρωπαϊκό δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Ουψάλα στην Σουηδία.

Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές αρχικά στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με αντικείμενο τους Διεθνείς Αθλητικούς Οργανισμούς και στη συνέχεια στο ISDE της Μαδρίτης με εξειδίκευση στο Διεθνές Αθλητικό Δίκαιο. Από τον Απρίλιο του 2019 μέχρι τον Ιούνιο του 2020 διετέλεσε πρόεδρος της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ενώ από τον Οκτώβριο του 2016 ως τον Μάρτιο του 2021 ήταν ο Α’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Η οικογένεια του ΟΦΗ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Μπούσης παρουσιάζει τον Λυσάνδρου στη συνέντευξη Τύπου του ΟΦΗ

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED