Super League Interwetten: Ψηφίστε τους καλύτερους

Super League Interwetten: Ψηφίστε τους καλύτερους

bet365

Το gazzetta.gr δίνει το λόγο στους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν εκείνους που ξεχώρισαν στη φετινή σεζόν, είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο!

Το φετινό πρωτάθλημα της Super League Interwetten είχε έναν πρωταθλητή που κρίθηκε νωρίς. Είχε τον ΠΑΟΚ και τον Άρη που πάλεψαν για τη 2η θέση. Είχε τον Παναθηναϊκό, που έμεινε για αγωνιστικούς λόγους εκτός Ευρώπης και είχε και τον Αστέρα Τρίπολης που κατάφερε να πλασαριστεί στην 6άδα.

Σαφώς είχε και την ΑΕΚ που δεν ήταν όσο ανταγωνιστική περίμενε ο κόσμος της. Πολλά περισσότερα από την παραμονή περιμέναμε από τον ΟΦΗ βάσει όσων είδαμε πέρυσι, ενώ η ΑΕΛ είναι η ομάδα που υποβιβάστηκε.

Ο Ελ Αραμπί, φυσικά, ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος. Δεν ήταν, όμως, μόνο αυτός. Και γι' αυτό σας ζητάμε την άποψή σας!

Η ψηφοφορία του gazzetta.gr: Loading...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα