Χιμένεθ σε παίκτες: «Αν και έχω συμβόλαιο, δεν ξέρω αν θα μείνω»

Χιμένεθ σε παίκτες: «Αν και έχω συμβόλαιο, δεν ξέρω αν θα μείνω»

Χιμένεθ σε παίκτες: «Αν και έχω συμβόλαιο, δεν ξέρω αν θα μείνω»

bet365

Ο Ισπανός κόουτς μίλησε για τελευταία φορά φέτος στους παίκτες του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον του στην Ενωση

Στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ συγκεντρώθηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ μετά το αποψινό (16/5) 0-0 με τον Αρη και ο Μανόλο Χιμένεθ τους μίλησε για τελευταία φορά στη σεζόν, αφού από αύριο θα βρίσκονται σε άδεια. Σε μία ιδιαίτερη ομιλία καθώς οι ποδοσφαιριστές ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις τελείωσε ο Ισπανός κόουτς.

Την ίδια στιγμή όμως επικρατεί αβεβαιότητα για το πόσοι εξ' αυτών, συμπεριλαμβανομένου και του Χιμένεθ, θα βρίσκονται στα Σπάτα για την «πρώτη» της επόμενης χρονιάς και σε ανάλογο μήκος κύματος κινήθηκαν τα λόγια του 57χρονου προπονητή. «Αν και έχω συμβόλαιο δεν ξέρω αν θα μείνω», τους μετέφερε μεταξύ άλλων. Παράλληλα τους είπε ότι έμεινε ευχαριστημένος από εκείνους και τους τόνισε πως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα