Κρέσπο: «Οι τελικοί δεν είναι για να παίζονται, αλλά να κερδίζονται...»

Κρέσπο: «Οι τελικοί δεν είναι για να παίζονται, αλλά να κερδίζονται...»

Gazzetta team
Κρέσπο: «Οι τελικοί δεν είναι για να παίζονται, αλλά να κερδίζονται...»

bet365

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν... ξεκάθαρος ενόψει του επερχόμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό
Tο μυαλό τους στον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου έχουν στον ΠΑΟΚ (22/5, με Ολυμπιακό) και όπως τόνισε ο Κρέσπο μετά την ήττα (1-0) από τον Αστέρα Τρίπολης τέτοια ματς «δεν παίζονται, αλλά κερδίζονται». «Είμαι καλά. Ήταν στο πρόγραμμα να παίξω την Τετάρτη. Το ίδιο και σήμερα, ώστε να είμαι έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου», σχολίασε αρχικά στη NOVA.
Και μετά ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες. «Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος, καθώς στο πρώτο ήταν καλύτεροι οι αντίπαλοί μας. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πρέπει όμως να το αφήσουμε πίσω και να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Δεν είναι για να παίζονται αλλά για να κερδίζονται». Κλείνοντας σχολίασε «απόψε αγωνίστηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Σε κάθε περίπτωση δεν ανησυχώ για τον τελικό. Είναι ένα ματς δύσκολο, αλλά αν κάνουμε αυτά που πρέπει θα σηκώσουμε το τρόπαιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα